PS organizoi ligjëratë rreth teknologjisë Blockchain, kriptovalutat Bitcoin dhe Ethereum
Dhjetor 26, 2017 MË SHUMË
PS i UKZ-së ka mbajtur turnir në Volejboll për vajza dhe Basketboll për djem
Dhjetor 26, 2017 MË SHUMË
Njoftim – Ushtrimet në lëndën E drejta biznesore
Dhjetor 26, 2017 MË SHUMË