Rektori i UKZ-së ka pritur në takim Profesorin Stanley Mc Gahey nga SHBA
Shkurt 16, 2018 MË SHUMË
UKZ ka ndarë tre çmime për esenë më të mirë me temë: “10 vjetori i pavarësisë ”
Shkurt 16, 2018 MË SHUMË
FSHK i UKZ-së ka prezantuar projektet në kuadër të 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës
Shkurt 16, 2018 MË SHUMË
Urimi i Rektorit për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
Shkurt 16, 2018 MË SHUMË
NJOFTIM/Më  datë 19 shkurt 2018, të hënën, nuk do të punohet
Shkurt 16, 2018 MË SHUMË
UKZ dhe Komuna e Vitisë kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi
Shkurt 16, 2018 MË SHUMË