Njoftim nga lënda: Menaxhimi i Riskut
Maj 3, 2018 MË SHUMË
UKZ dhe Gjykata Themelore në Gjilan shohim mundësitë e thellimit të bashkëpunimit
Maj 3, 2018 MË SHUMË
Fakulteti Ekonomik njofton maturantët rreth mundësive që ofron UKZ për studime
Maj 3, 2018 MË SHUMË
Njoftim/KDI organizon punëtorinë me temën ‘’Keqpërdorimet që (s)i shohim ‘’
Maj 3, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga lëndët:Gjyqësi kushtetuese dhe e drejtë kushtetuese pozitive
Maj 3, 2018 MË SHUMË