Lizë Rexhepi studente e UKZ ka fituar bursë të plotë për magjistraturë në SHBA
Qershor 13, 2018 MË SHUMË
OS “Rinia Studentore Kadri Zeka” më e dalluara dhe më aktivja në Komunën e Gjilanit
Qershor 13, 2018 MË SHUMË
Studentja e UKZ-së Xhezide Selimi merr çmimin ‘’Best Oralist Award’’
Qershor 13, 2018 MË SHUMË