UKZ aktivitete të ndryshme me rastin e Ditës së Flamurit, 28 Nëntori dhe 550-vjetorit të vdekjes ë Skënderbeut
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
Rektori Bajram Kosumi uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akdemik 2018/2019
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
Njoftim për ditë pushimi
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË