Njoftim për mbajtjen e provimeve në nivelin Master E-Qeverisja tek Prof. Urtak Hamiti
Nëntor 30, 2018 MË SHUMË
Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ dhe Universiteti “Namik Kemal” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Nëntor 30, 2018 MË SHUMË