Nga nesër fillojnë aktivitetet për organizimin e provimeve të afatit të Janarit dhe organizimin e semestrit veror 2019
Shkurt 4, 2019 MË SHUMË
Deklaratë nga konferenca e rektorëve të universiteteve publike të Kosovës
Shkurt 4, 2019 MË SHUMË