Ambasada e Francës hap konkurs për takimin e frankofonëve të rinj LabCitoyen 2019
Shkurt 12, 2019 MË SHUMË
Thirrje për pjesëmarrje në Kongresin Botëror Turk Ndërkombëtar mbi Shkencën dhe Inxhinierinë
Shkurt 12, 2019 MË SHUMË