Njoftim për paraqitjen e provimeve në nivelin Master – E Qeverisja
Mars 11, 2019 MË SHUMË
Zgjatet afati për paraqitjen e provimit të diplomës – Afati i Janarit 2018/2019
Mars 11, 2019 MË SHUMË
Njoftim/Promovimi i librave ”Kohë ëndërrimesh” dhe “Kohë zhgënjimesh”
Mars 11, 2019 MË SHUMË