Diploma “Student i Dalluar” për studentin e FSHK Ilir Nuredini është motiv
Mars 27, 2019 MË SHUMË
Ftesë për të marrë pjesë në edicionin e dytë të Konferencës Ndërkombëtare “DigitalKS – Inovacioni i Ekonomisë së Sot dhe Nesër”
Mars 27, 2019 MË SHUMË