Konstituohet Këshilli i Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Kadri Zeka”
Maj 22, 2019 MË SHUMË
UKZ dhe Caritasit Zviceran së shpejti me projekt të përbashkët
Maj 22, 2019 MË SHUMË