Njoftim rreth transportit per DigiDay Conference 2019
Maj 29, 2019 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në prezantimin e projektit “Parandalimi dhe mbrojtja nga dhuna në familje”
Maj 29, 2019 MË SHUMË
UKZ në bashkëpunim me ERASMUS organizojnë sesionin informues
Maj 29, 2019 MË SHUMË