Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2019/2020
Korrik 16, 2019 MË SHUMË
Thirrje për pjesëmarrje në shkollën verore 2019, Jalë, Shqipëri
Korrik 16, 2019 MË SHUMË
AKA akrediton Programin e Studimit Matematikë Arsimore në UKZ
Korrik 16, 2019 MË SHUMË
THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN, MARRËDHËNIET SHQIPTARO-KINEZE: TRADITA, GJENDJA DHE PERSPEKTIVA
Korrik 16, 2019 MË SHUMË