Në kuadër të vizitës së studentëve të Universitetit ZUG është mbajt punëtoria për “Përdorimin dhe integrimin e mediave dixhitale”
Tetor 9, 2019 MË SHUMË
Konkurs për pranimin e studentëve të rinj, në vitin e parë të studimeve Master në vitin akademik 2019/2020
Tetor 9, 2019 MË SHUMË
Orari i Diplomimit dhe Komisionet – Afati i Shtatorit 2019
Tetor 9, 2019 MË SHUMË