Njoftim nga Asistenti Flokart Aliu
Nëntor 6, 2019 MË SHUMË
Ftesë/Prezantimi i projektit “Up to Youth” nga USAID
Nëntor 6, 2019 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020
Nëntor 6, 2019 MË SHUMË
Fjala e Rektorit Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi në Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve
Nëntor 6, 2019 MË SHUMË