NË KONFERENCËN E REKTORËVE DISKUTOHET AKREDITIMI DHE CILËSIA NË ARSIMIN E LARTË
Dhjetor 18, 2019 MË SHUMË
Vendim për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2019/2020
Dhjetor 18, 2019 MË SHUMË
Një delegacion i UKZ-së po qëndron në vizitë zyrtare në Zvicër
Dhjetor 18, 2019 MË SHUMË