Zyrtarë të Ministrisë së Financave dhe Bankës Evropiane për Investime vizituan UKZ
Janar 28, 2020 MË SHUMË
Studentët e Fakultetit të Edukimit përmes ekspozitës prezantojnë të arrituart e tyre në fushën e artit figurativ
Janar 28, 2020 MË SHUMË
Njoftim – Provimi Gjuhë Gjermane I – Fakultetin Ekoniomik
Janar 28, 2020 MË SHUMË