Letër solidariteti për Kryetarin e Komunës së Kamenicës z. Qëndron Kastrati dhe qytetarët e saj
Prill 2, 2020 MË SHUMË
Për herë të parë në UKZ u zhvillua Diplomimi përmes platformës virtuale
Prill 2, 2020 MË SHUMË