Menaxhmenti i UKZ-së e ka vlerësuar të suksesshëm përfundimin e ligjëratave të semestrit veror
Maj 27, 2020 MË SHUMË
Vendim për organizimin e provimeve për Afatin e Prillit dhe të Qershorit në nivelet bachelor dhe master
Maj 27, 2020 MË SHUMË