Njoftim për studentët e diplomuar në Afatin e Janarit 2020 të Fakultetit të Edukimit
Qershor 1, 2020 MË SHUMË
UKZ nënshkruan marrëveshje partneriteti për projektin ENEMLOS
Qershor 1, 2020 MË SHUMË
Studentët e UKZ-së rikthehen për provime nëpër sallat e mësimit
Qershor 1, 2020 MË SHUMË
KONKURS PËR NDARJEN E BURSAVE PËR STUDENTËT ELITARË TË UNIVERSITETEVE PUBLIKE TË NIVELEVE: BAÇELOR DHE MASTER PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020
Qershor 1, 2020 MË SHUMË