Rektori Kosumi zgjedhet kryetar i Konferencës së Rektorëve të Kosovës
Qershor 18, 2020 MË SHUMË
Njoftim për paraqitjen e provimeve në nivelin Master : Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Qershor 18, 2020 MË SHUMË