UKZ ka mbajtur sesion informues me drejtues te AKA për akreditim
Qershor 22, 2020 MË SHUMË
Zgjatet Afati për paraqitja të provimeve në nivelin Master : Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Qershor 22, 2020 MË SHUMË
Zgjatet Afati për paraqitja të provimeve– Afati i Qershorit 2019/2020
Qershor 22, 2020 MË SHUMË