Raporti i Komisionit për shqyrtimin e ankesave të kandidatëve për profesor dhe asistent të angazhuar në Fakultetin Juridik për vitin akademik 2020/2021
Tetor 27, 2020 MË SHUMË
Mbahen provimet pranuese për konkursin e dytë plotësues të studimeve baçelor
Tetor 27, 2020 MË SHUMË
Universiteti Publik “Kadri Zeka” pjesë Rrjetit Kombëtar për Hulumtim dhe Edukim
Tetor 27, 2020 MË SHUMË
Nisin provimet pranuese për konkursin e dytë plotësues për studime baçelor për vitin akademik 2020/2021
Tetor 27, 2020 MË SHUMË