UKZ dhe Projekti Erasmus + ENEMLOS zhvillojnë trajnimin për Klinikat Ligjore
Dhjetor 14, 2020 MË SHUMË
Konvikti dhe mensa në Gjilan do të shfrytëzohet edhe nga studentët e UKZ-së
Dhjetor 14, 2020 MË SHUMË
UKZ dhe DSHMS në Gjilan nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Dhjetor 14, 2020 MË SHUMË
Fillon faza e parë e projektit “Ndikimi i teksteve shkollore në zhvillimin e mendimit kritik të nxënësve”
Dhjetor 14, 2020 MË SHUMË