Urimi i rektorit Bajram Kosumi për Festën e Vitit të Ri 2021!
Dhjetor 30, 2020 MË SHUMË
SBASHK NË UKZ KA DHURUAR DHURATA PËR FËMIJË
Dhjetor 30, 2020 MË SHUMË
UKZ DHE UP NËNSHKRUAJNË MARREVESHJE MIRËKUPTIMI
Dhjetor 30, 2020 MË SHUMË