Mbahen takimet me ekspertë ndërkombëtarë për akreditimin e programeve Juridik Penal MA dhe Mësimdhënie dhe Kurikula MA
Maj 14, 2021 MË SHUMË
Ftesë për trajnim rreth temës së migrimit
Maj 14, 2021 MË SHUMË