Njoftim për vlerësim të stafit akademik të UKZ-së dhe lëndëve të tyre
Maj 28, 2021 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor, Fakulteti Juridik – Afati i Qershorit 2020/2021
Maj 28, 2021 MË SHUMË
Ftesë për Kongresin e XV Gjermano-Turk
Maj 28, 2021 MË SHUMË
Thirrje për Simpoziumin Ndërkombëtar i Gjurmëve Osmane
Maj 28, 2021 MË SHUMË
Thirrje për aplikime në Programi Hubert H. Humphrey për vitin akademik 2022-2023
Maj 28, 2021 MË SHUMË
Thirrje për Punime Shkencore/KONFERENCA E KATËRT SHKENCORE NDËRKOMBTARE
Maj 28, 2021 MË SHUMË
Mundësi për BURSA STUDENTORE – Programi i bursave Banach NAWA
Maj 28, 2021 MË SHUMË