Informatë për programet Fulbright të hapura për aplikim për vitin akademik 2022-2023
Korrik 9, 2021 MË SHUMË
Thirrje për Info-Session – Programi i Granteve të Përputhshme/ 13 Korrik//10:00h-11:00// Oda e Afarizmit të Kosovës
Korrik 9, 2021 MË SHUMË
Hapet thirrja për aplikim dhe do të mbahet sesion informues për “The University Support Grants Program”
Korrik 9, 2021 MË SHUMË
MAShTI emëron anëtarët e rinj të Këshillit Drejtues të UKZ-së
Korrik 9, 2021 MË SHUMË