Njoftim/Vazhdon aplikimi për pranimin në Universitet sipas konkursit plotësues
Shtator 13, 2021 MË SHUMË
Konkurs për angazhimin e personelit akademik, në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, për semestrin dimëror dhe atë veror, të vitit akademik 2021/2022
Shtator 13, 2021 MË SHUMË
Vendim për zhvillimin e Proceseve Akademik duke respektuar masat COVID-19
Shtator 13, 2021 MË SHUMË