Thirrje për pjesëmarrje në Trajnimin në punime dore dhe artizanale- “Social Hub”- Gjilan
Shtator 23, 2021 MË SHUMË
Në UKZ kanë qëndruar në një vizitë përfaqësuesit e IBCM
Shtator 23, 2021 MË SHUMË
Ftesë/Punëtori nga EUTOPIA për Ballkanin Perëndimor 11-12 tetor 2021
Shtator 23, 2021 MË SHUMË