Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues – Afati Plotësues në Universitetin “Kadri Zeka” për vitin akademik 2021/2022
Tetor 6, 2021 MË SHUMË
UKZ dhe Albi eu nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Tetor 6, 2021 MË SHUMË
STUDENTËT NGA UNIVERSITETI ZUG DO TË QËNDROJNË NË UKZ
Tetor 6, 2021 MË SHUMË
Orari i intervistimit të kandidatëve që kanë aplikuar në Konkursin me nr. ref. 0111905 , dt.13.09.2021; për angazhim në Fakultetin Ekonomik, viti akademik 2021/2022
Tetor 6, 2021 MË SHUMË
Vazhdon te jetë i hapur Konkursi për aplikimin në Konviktin e Nxënësve dhe Studentëve në Gjilan
Tetor 6, 2021 MË SHUMË
Publikimi i video manualeve për vizitorë dhe për ekspozues në Panairin Virtual të Karrierës/ 12 tetor 2021
Tetor 6, 2021 MË SHUMË