Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve në afatin e dytë plotësues në Programin Master “Sistemet e Kontrollit dhe inteligjenca Artificiale”
Tetor 27, 2021 MË SHUMË