Rezultatet Preliminare të provimit pranues, Afati i dytë plotësues në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në nivelin Master për vitin akademik 2021/2022
Nëntor 2, 2021 MË SHUMË
Njoftim për studentët lidhur me aplikimin e pagesave
Nëntor 2, 2021 MË SHUMË
Studentët e UKZ-së janë pajisur me librin “Ekonomiksi i Mendimit Praktik”
Nëntor 2, 2021 MË SHUMË
Njoftim publik i Ministrisë së Arsimit për bursa për studentët e universiteteve publike në programet Baçelor dhe Master për vitin akademik 2021-2022
Nëntor 2, 2021 MË SHUMË