Njoftim nga Prof. Lutfi Zharku
Nëntor 9, 2021 MË SHUMË
Njoftim nga lënda: E drejta civile
Nëntor 9, 2021 MË SHUMË
UKZ në Gjilan dhe BUU në Bursa të Turqisë nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Nëntor 9, 2021 MË SHUMË
UKZ pjesë e punëtorinë së projektit SIAHDPC që po mbahet në Gjermani
Nëntor 9, 2021 MË SHUMË
N J O F T I M / Të enjten dhe të premten organizohet vaksinimi në UKZ për dozën e parë antiCOVID
Nëntor 9, 2021 MË SHUMË
Është bërë pritja solemne e studentëve të rinj të programeve Master – FSHK
Nëntor 9, 2021 MË SHUMË