Buletini nr.1 – Shpresë Qamili – Fakulteti i Shkencave Aplikative
Nëntor 26, 2021 MË SHUMË
Urimi i rektorit Bajram Kosumi për Festat e Nëntorit
Nëntor 26, 2021 MË SHUMË
OVL e UÇK-së në Viti ka ndarë mirënjohje për Prorektorin e UKZ-së Xhevdet Thaqi
Nëntor 26, 2021 MË SHUMË
UKZ ka funksionalizuar zyrën për Hulumtime Shkencore
Nëntor 26, 2021 MË SHUMË
Për nderë të festës së 28 Nëntorit e hëna do të jetë ditë pushimi
Nëntor 26, 2021 MË SHUMË
Njoftim për tërheqjen e ID – kartelave
Nëntor 26, 2021 MË SHUMË
UKZ pjesëmarrëse e Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2021
Nëntor 26, 2021 MË SHUMË