UKZ ka filluar përgatitjet për organizimin e Konferencës vjetore
Nëntor 30, 2021 MË SHUMË
UKZ pjesëmarrëse në tryezën e organizuar nga OSBE, “Praktika gjyqësore në rastet që përfshijnë viktima të ndjeshme”
Nëntor 30, 2021 MË SHUMË
Konkurs për ndarjen e bursave universitare për nivelin baçelor dhe master për vitin akademik 2020-2021
Nëntor 30, 2021 MË SHUMË