NË UKZ ËSHTË PROMOVUAR LIBRI “GJUHA E SHENJAVE DHE VARIACIONET E SAJ”
Dhjetor 17, 2021 MË SHUMË
Ftesë/ Ligjëratë nga kryetari i GJTH për studentët e Fakultetit Juridik të UKZ-së
Dhjetor 17, 2021 MË SHUMË
Përgatitja e rriturve për zhvillimin e fëmijëve ishte tema e diskutimit organizuar nga projekti SHPRESE
Dhjetor 17, 2021 MË SHUMË