UKZ dhe HERAS Plus mbajnë punëtori rreth Planit Strategjik të Universitetit
Maj 27, 2022 MË SHUMË
Kryetari i Bordit ATMAE nga ShBA Ahmad Zargari ka qëndruar në UKZ
Maj 27, 2022 MË SHUMË