Parlamenti Studentor i UKZ-së organizoi ushtrime vullnetare për aplikuesit e rinj (maturantët)
Korrik 19, 2022 MË SHUMË
UKZ dhe Çukurova University nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Korrik 19, 2022 MË SHUMË