Parlamenti Studentor i UKZ-së organizoi takim me studentët e rinj
Tetor 7, 2022 MË SHUMË
Në UKZ mbahet takimi me EDUTASK projekt i financuar nga Bashkimi Evropian dhe Gjermania
Tetor 7, 2022 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror
Tetor 7, 2022 MË SHUMË