QATEK project started the implementation of academic staff capacity building program
Nëntor 23, 2022 MË SHUMË
Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan pjesë e Panairit Nacional të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2022
Nëntor 23, 2022 MË SHUMË