Bashkimi Evropian dhe Qeveria e Kosovës ofrojnë 45 bursa të plota për programet master në universitetet e BE-së
Dhjetor 23, 2022 MË SHUMË
Thirrje për Konferencë Ndërkombëtare mbi arritjet e reja në Shkencë, Teknologji dhe Art
Dhjetor 23, 2022 MË SHUMË
Njoftim për ditë pushimi
Dhjetor 23, 2022 MË SHUMË