Agjencia Kundër Korrupsionit do të organizoj ligjëratë për studentët e UKZ-së

Dhjetor 7, 2018

Agjencia Kundër Korrupsionit , respektivisht Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit,  më 11.12.2018 në ora 10:30 në sallën A34, do të organizojë një ligjëratë për studentët e Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan,  për luftimin e veprave penale të korrupsionit.

Ligjërata me studentët   realizohet në lidhje me aktivitetin  specifik: “Java Anti-Korruprion”, që fillon nga data: 09.12.2018 deri 14.12.2018.

 

Ju mirëpresim!