Ambasada e SHBA në Prishtinë shkëmben mundësinë e programit – Thirrje për aplikim

Nëntor 12, 2019

Të nderuar,

Ju njoftojmë se është hapur thirrja për aplikim në Programin e Specialistëve Fulbright 2020. Ju lutemi që të shikoni më poshtë për më shume informacion për këto programe:

2020 Programi i Specialisteve Fulbright i Hapur për Dorëzimin e Kërkesave të Projekteve

Programi i Specialistëve Fulbright në Kosovë është i hapur për institucionet pritëse të Kosovës që të paraqesin idetë e projekteve për studiues dhe profesionistë të kualifikuar amerikanë. Programi Specialist Fulbright është pjesë e Programit të Bursave të U.S. Fulbright. Programi jep grante për projekte që do të zgjasin dy deri gjashtë javë. Aplikimet duhet të dorëzohen përmes portalit World Learning deri më 28 shkurt 2020. Projektet nuk mund të fillojnë para 1 qershorit 2020 dhe duhet të përfundojnë më 30 shtator 2021.

Shih më shumë në: https://xk.usembassy.gov/fulbright_specialist/