HAPET THIRRJA PËR BURSA PËR STUDENTËT KOSOVARË QË DUAN TË STUDIOJNË NË HUNGARI

Dhjetor 13, 2019

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan fton studentët e niveleve baçelor, master dhe ata që dëshirojnë të studiojnë për doktoratë që të aplikojnë për bursa për vitin akademik 2020-2021, të ofruara përmes programit Stipendium Hungaricum, në Hungari.

Në kuadër të bashkëpunimit me Qeverinë Hungareze për arsim të lartë dhe shkencë, dhe bashkëpunimit me ambasadën e Hungarisë në Kosovë, në emër të Departamentit të arsimit të lartë dhe shkencës kemi kënaqësinë të ndajmë me ju konkursin e hapur për bursa të ofruara përmes Stipendium Hungaricum.

Ju lutem gjeni në attach dokumentet e konkursit.

Bursa per Hungari per vitin akademik 2020-2021- Hungarian Stipendium for Kosovar students (1)

Bursa Hungari – BA_MA_OTM_Call_for_Applications_2020_2021 (3)

Bursa Hungari – PhD_Call_for_Applications_2020_2021