Dita e Hapur për projektin SMAHPC, 8 Tetor 2020

Tetor 6, 2020
Të Enjten, 8 tetor, hapen zyrtarisht dyert e Qendrës Multidisciplanre Shëndetësore – SMAHPC, të përkrahur nga Programi ERASMUS+
Duke filluar nga ora 13:00 ju ftojmë që të merrni pjesë online në hapjen zyrtare të Qendrës – SMAHPC, që shënon fillimin e testimit të modelit te ri të bashkë-krijuar me ndihmën e partnerëve prestigjioz siç janë Universiteti JAMK dhe Metropolia nga Finlanda, si dhe Universiteti Manisa nga Turqia.