Dita Informuese Erasmus+ ne Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” me date 18 Dhjetor 2018

Dhjetor 17, 2018

Të nderuar,

Ju njoftojmë se me datë 18 dhjetor 2018, duke filluar nga ora 10:00 Salla A34  Zyra Erasmus+ në Kosovë planifikon të mbaj një sesion informues në Institucionin tuaj, në një takim të përbashkët me studentët dhe stafin.

Ky aktivitet ka për çëllim shpërndarjen e informatave për rregullat dhe procedurat e aplikimit në Programin Erasmus+.

Thirrja e aplikimit për vitin 2019 është hapur gjatë muajit tetor.

Shpresojmë që do kemi bashkëpunimin tuaj në këtë aktivitet.