Federata e Sporteve të Kosovës organizon turnir

Shkurt 9, 2018

Njoftohen të gjithë studentët e të gjitha Universiteteve publike dhe Kolegjeve private, të marrin pjesë ne Turneun e madh  qe organizohet për nderë të 10 vjetorit tē Pavarësisë së Kosovës!

Behu pjesë e festës, thirr shokët e tu dhe formo ekipin nga 09-12.12.02.2018.