Federata e Sporteve Universitare organizon festivalin e lojërave universitare 2019

Dhjetor 14, 2019

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Federata e Sporteve Universitare organizon festivalin e lojërave universitare 2019.

Llojet e lojërave që do të organizohen janë:

BASKETBOLL

PIKADO

LUDO

SHAH, etj.

Festivali do të fillojë më 16 .12.2019 dhe do të zgjasë deri më 20.12.2019, duke filluar nga ora 09:00-12:00.

Në Universitetin ‘’Kadri Zeka’’ në Gjilan, ky Festival do të mbahet ditën e premte më 20.12.2019