Fjala e Dritëlinda Hajdari në Ceremoninë e Diplomimit të studentëve të UKZ

Data 26.10.2018 përcakton një ditë të rëndësishme për mua, Ceremoninë e Diplomimit. Pas këtyre tri viteve studimesh të mbushura me përkushtim, erdhi momenti i  finalizimit apo përfundimit të një pjese shumë të rëndësishme të jetës sime.

Jam shumë falënderuese ndaj UKZ-së, për bazën e njohurive që më ka ofruar gjatë këtyre viteve dhe që më kanë bërë të futem në treg të punës. Universiteti “Kadri Zeka” na ka dhënë mundësi që në kuadër të studimeve bachelor, të marrim pjesë në trajnime në fushën të ndryshme.

Do të punojë në ngitje profesionale, ku me ndihmën, përkrahjen dhe motivimin nga profesorët, shpresoj se do të t’i realizojë synimet e mia, me ç’rast në këtë aspekt, vlerësoj se UKZ ka strategji të cilat kombinohen me standarde ndërkombëtare dhe ky institucion është vendi ku mund të studiosh dhe të punosh.

Urime dhe Suksese!

Dritëlinda Hajdari